Adverteren

Adverteren op de website van Water& Living

Er zijn veel mogelijkheden om uw verhaal, project of bedrijf te presenteren. Iedere klant is uniek en daarom hebben wij ook uiteenlopende mogelijkheden die passen bij elk budget en behoefte.

Advertenties

We kunnen uw advertentieruimte bieden op onze website, op verschillende plekken op een pagina in de standaard formaten en desgewenst naast een relevant artikel in de sidebar. Advertenties kunnen kant en klaar bij ons aangeleverd worden, maar kunnen ook door ons ontworpen worden. Wij nemen u dan dit werk uit handen zodat u uw vruchtbare tijd in uw bedrijf kunt steken. Wel zo handig. Na goedkeuring van het ontwerp plaatsen wij dan de advertentiebanner op de gewenste plek.  

Advertorial

Door middel van een advertorial is het mogelijk een groot publiek te bereiken en gericht informatie te verschaffen met betrekking tot uw producten, diensten, productlanceringen, acties en campagnes. Het artikel verschijnt in de categorie(en) van uw keuze en krijgt het gedurende een overeengekomen periode een prominente plaats op de homepage. De advertorial blijft vervolgens voor bepaalde of onbepaalde tijd op de website vermeld. Tevens promoten we het artikel via social media zoals Facebook, waarin ook een link naar de desbetreffende advertorial is geïntegreerd.

Editorial

Wij geloven dat uw bedrijf of product nog beter online zichtbaar kan worden en in de zoekmachines hoger kunnen ranken. Editorials zijn doorgaans kwalitatief hoogwaardige artikelen gebaseerd op feitelijke informatie. Met een editorial op onze site krijgt u betere SEO-scores, maar ook een groter bereik. Het is zowel mogelijk om zelf teksten aan te leveren als om teksten te laten schrijven door het redactieteam van Water&Living.

Neem vrijblijvend contact met ons op via adverteren@waterliving.nl of via het contactformulier.

Pers

Doordat er ervaren afgestudeerde journalisten/fotografen met perskaart werken voor dit medium, is Water&Living uiterst geschikt voor productreviews, eventbezoeken en persreizen. Wilt u meer weten over de journalistieke en/of fotografie mogelijkheden, neem dan ook vrijblijvend contact met ons op.