zaterdag, februari 4, 2023
More

  LAATSTE BERICHTEN

  De fijne kneepjes van suppen met je hond

  Stefanie KruizingaKynologisch instructrice Stefanie Kruizinga is geen onbekende als het aankomt op stand up paddle en het schrijven van boeken. Beiden passies heeft zij dan ook onlangs weten te combineren in haar nieuwe boek ‘Suppen met je hond’. Wil jij ook graag handige ins en outs lezen voor als je straks weer met je viervoeter je board opstapt? Dit (werk)boek zit boordevol waardevolle informatie en praktijkervaring om samen met je beste maatje stressvrij te leren suppen.

  “Naast het feit dat ik gek ben op honden, ben ik ook een fervent watersporter. En op een bepaald moment kwamen deze twee werelden bij elkaar. Ik ben workshops gaan geven over dogsupping oftewel suppen met hond door heel Nederland”, laat Kruizinga weten. In de afgelopen jaren heeft ze vele baasjes met hun hond mogen begeleiden. Ook schreef ze eerder een mooi artikel vol handige tips voor het suppen met hond op Water&Living. 

  Suppen met je hond moet een feestje zijn, voor jou en voor de hond

  Workshops 

  Door de corona crisis was Kruizinga tijdelijk gestopt met het geven van workshops. Toch was dat geen reden om zich niet meer met dogsupping bezig te houden. De vele foto’s die zij voorbij zag komen op social media waren vooral van enthousiaste baasjes op hun nieuwe SUPboard, maar met hun ‘wat minder enthousiaste’ hond op de plank. “Ik zag honden die gestresst waren, onzeker en soms zelfs angstig. En dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Suppen met je hond moet een feestje zijn, voor jou en voor de hond.”

  boek suppen met hond

  Boek Suppen met je hond – Zo hou je het leuk

  Kruizinga besloot om haar opgedane praktijkervaring betreft hondentraining en het suppen op te schrijven en te bundelen. En zie hier het resultaat! Mijn boek: ‘Suppen met je hond – Zo hou je het leuk’ is een praktijkgericht boek dat je stap voor stap uitlegt hoe je op een hondvriendelijke en stressvrije manier je hond het suppen kan aanleren. En dogsupping is hot, dat bleek het afgelopen jaar ook weer.

  Suppen met je hondMaak nu gebruik van de december pre-order actie en bestel het boek met korting: nu voor maar €15,95 in plaats van €19,95!

  Bestellen doe je via deze link. Laat je gegevens achter en Stefanie Kruizinga neemt contact met je op!

   

   

   

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES