zaterdag, februari 4, 2023
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Leuke plekjes om te varen met een kano of kajak

  Lijkt het je leuk om met een kano of kajak te gaan varen en ben je op zoek naar leuke plekjes om te water te gaan? Een mooie recreatieve route samen met vrienden, familie of je gezin met kinderen hoeven vaak geen kilometers lange routes te zijn. Als het maar een leuk route is waar je wellicht even tussenstop kunt maken. Ideaal om te doen in het weekend of op een vrij middagje.

  Kanovaren in eigen land kan heel goed. Nederland heeft tal van mooie gebieden waar je naar hartelust kunt kanovaren of met je kajak te water kunt gaan. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een kano of kajak te huren. Als je vaker gaat varen kan het ook voordelige zijn om er zelf één te kopen. Met de beste opblaasbare kano ga je veilig te water en neemt thuis weinig ruimte in beslag.

  Kanovaren in Utrecht

  Een leuk uitje met vrienden is varen over de 2 kilometer langer Oude Gracht oftewel het Ouwe Graggie in Utrecht. Bekijk de stad eens van een totaal andere kant en maak een stop bij een van de leuke restaurants en cafés voor een hapje of een drankje.

  kano varen

  De Dommel in Noord Brabant

  Voor zowel een kortere als lange route is de Dommel die vanuit het Belgische Peer stroomt, een echte belevenis. Ervaar een route midden in de rust en natuur, de beauty van de kronkelende rivieren en het gemak van meerdere opstapplaatsen. Ook worden er door verhuurders diverse toertochten georganiseerd! Leuk om met een groep te doen.

  kano

  Kajakken door het Nationaal Park Weerribben (Overijssel)

  Verken de Weerribben in Overijssel per kano of kajak. Dit is groot natuurgebied met veel water, moeras en rietvelden is een avontuur van Nederlandse bodem om doorheen varen. Er zijn meerdere routes die je met een kano of kajak kunt varen.  De kanoroutes zijn beschikbaar vanaf 7 tot en met 14 km en gaan onder andere langs Giethoorn of komen uit op de Kalenbergergracht. Hier kun je de routes vinden.

  kano giethoorn

  Tussen de molens kanoën rondom Kinderdijk

  Het dorp Kinderdijk trekt veel internationale bezoekers om de molens te zien, maar het is de plek waar je heerlijk tussen de molens door varen. Lekker peddelen van molen tot molen en genieten van de oer-Hollandse natuur! Er zijn genoeg mogelijkheden om onderweg aan te meren bij diverse op- en uitstap plaatsen, een molen te bezoeken of lekker wat te eten en te drinken op een terrasje.

  kanoen Kinderdijk

  De Biesbosch (Noord Brabant)

  In het natuurgebied de Biesbosch heb je veel verschillende mogelijkheden en routes om te kunnen kanoën en kajakken. Korte routes van 3 kilometer tot wel 20 kilometer  lang. Het natuurgebied is erg uitgestrekt en je vindt hier veel verschillende soorten vogels en andere dieren zoals bevers.

  kajak

  Kanoën in het Amsterdamse bos

  Als je het over kajakken of katoen hebt denk je niet meteen aan het Amsterdams bos. Je kunt natuurlijk wandelen, maar voor een unieke beleving is het ook erg leuk om in het Amsterdamse bos te kanoën of te kajakken. Heb je zelf geen kano dan is er ook een kano- waterfiets verhuur ter plekke. Even uit de drukte van de stad de natuur in, wat een beleving!

  kajakken

  Een alternatief voor kajakken of kanovaren is stand Up Paddling. Suppen is in korte tijd enorm populair geworden.

  Veiligheid en plezier staat voorop

  Bij het varen is het belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Houd rekening met ander verkeer op het water en als je met kleine kinderen gaat varen neem dan zeker een zwemvest of reddingsvest mee. Verder is plezier natuurlijk belangrijk, geniet van het weer, de natuur en maak plezier. Nuttig geen alcohol aan boord en ruim de rommel netjes op!

  В допълнение, всички в едни и същи канадски сексуални лекари от 2008 г. (поставени отново с американски) също търсеха отговор на този горящ въпрос. Резултатът от неуморните научни изследвания беше проучване с името на отбраната „представяне на американски и канадски сексолози за нормалните и аномални на забавянето на еякулацията. Какво трябва да продължи сексуалния акт“, аптека българия в списанието за сексуална медицина

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES