zaterdag, februari 4, 2023
More

  LAATSTE BERICHTEN

  De LOOKER: unieke yacht met glazen bodem

  Varen op een yacht is natuurlijk al een ding, maar nog spectaculairder is het als je tijdens het varen ook van het onderwaterleven kunt genieten. De LOOKER geeft je niet alleen een geweldige ervaring op het water, maar ook de kans op een bijzondere onderwater ervaring. Met trots presenteert Water&Living dan ook hierbij als eerste in Nederland het LOOKER yacht met glazen bodem. 

  LOOKER

  Dit snelle yacht met een glazen bodem is een buitengewone uitvinding van Russische makelij die in 1998 het levenslicht zag. Paritetboat uit Rusland is de enige bouwer van deze revolutionaire serie hogesnelheidsboten met glazen bodem. Uniek in de wereld dus. Niet eerder waren er boten of yachten met hoge snelheid én met een glazen bodem met zo een groot gezichtsveld. Paritet heeft inmiddels klanten over de hele wereld. Met klanten wereldwijd verspreid kun je tegenwoordig in elke oceaan wel een Looker tegenkomen.

  Zie de wereld onder en boven

  Paritetboat ontwikkelde een onovertroffen dun bodemvenster in de grootste maat ter wereld. Het speciaal glas is gemaakt van gemodificeerd acryl en heeft een dikte van 15 mm. Nog sterker dan een bootromp van glasvezel. Het panoramische raam of bodem maakt het mogelijk om het gezichtsveld tientallen keren te vergroten in vergelijking met gewone boten met glazen bodem. Het gezichtsveld op 9 m diepte is bijvoorbeeld de halve grootte van een basketbalveld! Een geheel nieuwe vorm van onderwaterobservatie, waarbij het lijkt alsof je zelf diep onder water zwemt terwijl je toch droog blijft. 

  Looker

  Een vliegende dolfijn

  En afgezien van deze unieke belevenis, is de LOOKER ook simpelweg ‘breathless’ om te zien. De draagvleugelboot zorgt voor een onmiddellijke start bij aquaplaning, een vliegeffect over het water en een efficiënte beweging. De vorm van dit yacht heeft wat weg van een dolfijn als je ‘m over het water ziet vliegen. 

  Ervaar deze unieke yacht met glazen bodem

  De LOOKER bestaat inmiddels uit een serie yachten en een van de meeste opvallende creaties van vandaag is het snelle yacht LOOKER 450S. Dit elegante motorjacht laat de dynamiek en snelheid van echte racejachten voelen. Gekoppeld aan het gemak en bijna thuiscomfort. Door de snelheid kun je ontbijten in de ene haven, zwemmen in een afgelegen baai verderop en op het einde van de dag aankomen op een eiland verder weg.

  Nieuwste model

  De grotere boten kunnen ook voor toerisme gebruikt worden en kunnen wel veertig man aan boord nemen. De nieuwste toevoeging aan de LOOKER modellenlijn is de LOOKER 370 2021, die in mei 2021 van de werf kwam rollen. Het geheel nieuw 370-model heeft de gracieuze elegantie van zijn grotere tegenhanger. Dit bootmodel van 13,6 meter lang en met glazen bodem is nu beschikbaar voor verkoop. Een testritje maken is ook mogelijk overal ter wereld. 

  Ben je warmgelopen voor meer yacht nieuws? Neem dan eens een kijkje aan boord bij het yacht van Giorgio Armani.

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES