zaterdag, september 18, 2021
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Second Home Beurs 1-3 oktober

  second home beurs

  Heb je altijd al een huis in het buitenland geambieerd? Of wil je je gewoon eens oriënteren op de woonmarkt in het buitenland? Bezoek dan de Second Home Beurs in Utrecht. Met wat geluk gaat ondanks COVID deze beurs hoogstwaarschijnlijk gewoon door van 1 tot en met 3 oktober 2021.

  Dat de beurs dit jaar wel door kan gaan, komt mede door het vaccinatieprogramma en de  aangescherpte maatregelen. Extra brede gangen, eenrichtingsverkeer en tijdslots moeten er onder andere voor zorgen dat het goed gaat lukken met de beurs, bezoekers en veiligheid. Dus als je droomt van een tweede huis in Nederland of een huis in het buitenland, hoef je je in oktober niet tegen te laten houden.

  Of het nu gaat om een huis in Griekenland, Oostenrijk of Spanje; een groot aanbod is aanwezig op de Second Home Beurs. Behalve huizen die te koop staan in het buitenland, zijn er ook deskundigen aanwezig die je kunnen bijpraten over praktische, juridische en fiscale zaken die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis om de hoek komen kijken.

  Gratis naar Second Home Beurs

  Wil je gratis naar de Second Home Beurs én een gratis wijntje? Klik dan op deze link voor jouw twee gratis tickets en je weg naar de wijnbar!

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES