maandag, juni 14, 2021
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Event: Sup & Yoga Retreat 1-7 juni Zeeland

  Combineer stand up paddle boarding met yoga en nog veel meer! Samen suppen, daarna een hapje eten, ontspannen en een vuurtje stoken. Klinkt goed? Dan is het wellicht een leuke optie om je aan te melden voor het Sup & Yoga event aankomende juni van SeaTreat in Zeeland.

  De SeaTreat Sup & Yoga is ideaal als je al wat sup-ervaring hebt en je hebt zin om je aan te sluiten bij een groepje gelijkgestemden even weg te zijn uit je dagelijkse beslommeringen. Een mooie manier om samen (ja én Corona proof) in beweging te zijn, elkaar te inspireren en je weerstand op een natuurlijke manier op te bouwen.

  Meerdere activiteiten

  Er zijn behalve het suppen vele leuke activiteiten te doen tijdens dit event. Wat denk je bijvoorbeeld van yogales (ook geschikt voor beginners), wandelen en surfen? En op zaterdag kun je deelnemen aan een Wim Hof Fundamentals workshop (mindset, ademsessie & ijsbad)! IJsbeer Wim Hof staat bekend om zijn record anderhalf uur in ijswater zitten of een marathon lopen in de vrieskou. De Wim Hof Methode is een tool om je lichaam en geest in optimale conditie te krijgen. Kom het gewoon ook ervaren!

  seatreat

  SeaTreat: met surfles & Wim Hof workshop 

  Kies voor een of meerdere dagen met overnachting in een oude boerderij met naar wens ontbijt, lunch en diner en aan welke activiteiten je wilt deelnemen. De prijzen gaan vanaf 75 euro voor deelname aan een dagprogramma inclusief maaltijden. De keuze is aan jou en het is allemaal heel flexibel. Als je helemaal de smaak te pakken hebt kun je zelfs alle zes de dagen deelnemen. Dan maak je er gewoon een leuk sup yoga reisje van. Verwen je gezondheid van body & mind eens en meld je aan.

  Sup limburg

  Organisator: Sup Limburg – SeaTreat Sup & Yoga Event

  Waar: Oostkappele, Zeeland

  Wanneer: dinsdag 1 tot en met maandag 7 juni

  Hoe aan te melden? Dat doe je via de website van SupLimburg.

  Latest Posts

  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES