zaterdag, november 26, 2022
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Uniek nieuw concept: de Urban Pool

  Met de zomer voor de deur en een kleine kans dat we naar het buitenland mogen vanwege het coronavirus, is het helemaal geen gek idee om een zwembad in je eigen tuin te plaatsen. Woon je middenin de stad of heb je een kleine tuin? Dankzij het nieuwe concept Urban Pool oftewel ‘stadszwembad in je tuin’ kan iedereen met een kleine tuin voortaan het opblaaszwembadje overboord gooien en voor een eigen privé-zwembad gaan.

  Als je in hartje Amsterdam woont of elders een kleine buitenruimte hebt, kun jij dus voortaan ook je eigen buitenruimte omtoveren tot een eigen paradijsje. Heerlijk badderen in je eigen stadszwembad Urban Pool. Zonnetje op de bol, glaasje wijn in de hand, muziekje op de achtergrond en genieten maar.

  De Urban Pool is een echt zwembad, ingericht als een compact, luxe zwembad en gebouwd op basis van breed geteste kennis en kunde. Een nieuwe uitvinding die pas uit Frankrijk is komen overwaaien. Tot voor kort waren er nauwelijks mogelijkheden voor een zwembad in een kleine tuin, maar de Urban Pool biedt een nieuw perspectief op de kleine tuintjes in ons kikkerlandje. Met dit kleine zwembad haal je het zonnig buitenland naar je eigen tuintje.

  Stadszwembad in kleine tuin

  De Urban Pool: het kleine complete zwembad

  De Urban Pool is een compact zwembad met dusdanig bescheiden afmetingen, dat hij in zowat elke tuin past. Er zijn verschillende varianten, maar de meest gangbare afmetingen zijn 420×350 cm en 600×250 cm. Je kan er bijna baantjes in trekken 🙂 De Urban Pool mag dan wel klein van formaat zijn, het heeft een grootste uitstraling dankzij het hoogwaardige noorder-dennenhout waarmee het zwembad is afgewerkt. 

  Het mooie design van dit houten zwembad zorgt voor een prachtige integratie in een stadstuin. Ook komt het bad inclusief LED-verlichting waardoor het er ’s avonds sprookjesachtig uitziet en je ook in de avonduren kunt genieten van je kleine zwembad.

  Het hout van het stadszwembad is duurzaam en geschikt om opgezet te worden, maar je kunt er ook voor kiezen om deze in te graven of half in te graven. Afhankelijk van jouw wens en mogelijkheden in de tuin kun je een zwembad integreren die gelijkvloers is of juist afsteekt in de tuin. Je hebt het dus zelf in de hand hoe jouw zwemparadijsje eruit gaat zien. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden.

  ingegraven stadszwembad

  Een veilig zwembad

  Is het slecht weer en ben je voorlopig even niet van plan om te gaan badderen of ben je bang dat je kind in het bad valt of je hond er in springt? Geen zorgen. Het zwembad heeft een standaard ingebouwd automatisch licht-grijzen rolluik, waarmee je binnen een mum van tijd het zwembad kan afdekken. Bij het kleine zwembad wordt er tevens een houten buitenladder en extra houten bekisting meegeleverd, waarin de elektronica van het rolluik en eventueel het filter netjes kan worden weggewerkt.

  Je kunt het kleine zwembad ook nog afmaken met een jetstream, zodat je je spieren kunt oefenen waneer je maar wilt door de tegenstroom. Zo maak je van je stadszwembad Urban Pool ook ineens een sportbad(je). Ben je ook al enthousiast geworden en wil je weten hoeveel een stadszwembad voor de kleine tuin kost? Hier kun je de prijzen zien van de verschillende afmetingen Urban Pools. En als je dan toch bezig bent in de tuin; wil je je buitenruimte opfleuren met Japanse invloeden? Lees dan in dit artikel hoe je dat het beste kunt doen. 

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES