zaterdag, november 26, 2022
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Vakantievilla Water Cube

  Vakantie in Nederland is al enig tijd razend populair sinds het Corona virus ronddwaalt. We willen er allemaal wel graag op uit en het liefst zonder QR-codes of testen. Het kopen van een vakantiewoning aan het water in eigen land is daarom juist nu interessant. Middenin in de natuur en je hebt alles bij de hand. En je kunt er natuurlijk heen wanneer je maar wilt. Zonder enig gedoe. 

  Een mooi voorbeeld van een vakantiewoning waar je totale vrijheid ervaart en een mooi design, zijn de vakantievilla’s bij BreeBronne Village. Dit vakantiepark ligt middenin de groene natuur van Limburg, vlakbij Venlo. Bijzonder aan het park is dat het een vrij unieke plek is waar je alle kanten op kunt. Genieten van Limburg, maar ook van Duitsland. Binnen een mum van tijd ben je namelijk zo de grens over en kun je shoppen in Duitsland of van de natuur bij de buren genieten.

  watervilla binnen

  Waterview villa’s

  BreeBronne Village is onlangs vernieuwd en verder aan het ontwikkelen. Zo kun je er tegenwoordig een eigen Water Cube vakantievilla laten bouwen. Deze waterview villa is vervaardigd van duurzaam hout en heeft een strak design en ligt direct aan het water. Het royaal buitenterras zweeft over het water en biedt je een prachtig uitzicht. Als je eigenaar wordt van zo’n vakantievilla weet je meteen dat je duurzaam bezig bent. Duurzaam hout is  milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld staal of beton. De standaard uitvoering biedt 2 slaapkamers en een ruime living waar veel licht binnen komt door de grote glaspartijen. De vakantievilla wordt kant-en-klaar opgeleverd waardoor deze snel en makkelijk te plaatsen en te verplaatsen is. Over de inrichting hoef je je geen zorgen te maken. De inrichting van de Water Cube heeft een Ibiza-achtig design met accessoires in verschillende blauwtinten die zorgen voor een frisse maar toch luxe uitstraling. 

  watervilla

  Investeren in een vakantievilla

  Een vakantievilla op BreeBronne Village is niet alleen een mooie uitkomst voor een weekje of weekendje weg. Als eigenaar heb je ook de mogelijkheid om de woning te verhuren. Op die manier kun je investeren in een stabiel rendement. Een win-win situatie lijkt ons. Wil je meer weten over een Water Cube villa? Bezoek dan de Second Home Beurs op 29 – 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur of op 18 – 20 maart 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur of neem rechtstreeks contact op met BreeBronne Village.

  Water Cube Vakantievilla details:

  Woonoppervlakte : 65m2 

  Type bouw : Nieuwbouw

  Prijs : Vanaf € 175.000

  Ben je geïnteresseerd in woningen in het buitenland? Neem dan hier eens een kijkje.

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES