maandag, december 5, 2022
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Waar kun je een eFoil les volgen?

  eFoilen is een nieuwe vorm van surfen en helemaal in opkomst. Het geeft je het ultieme gevoel van vrijheid als je boven het water zweeft. Wil je het graag een keertje uitproberen of vind je de prijs van aanschaf van een eFoil board te hoog? Neem dan eerst een eFoil les! Hieronder een greep uit de watersportscholen waar je het efoilen kunt leren. 

  Efoilen is best nieuw en het is nog niet zo makkelijk om een efoil board of les te vinden. Daarom heeft WaterLiving onderzocht waar de scholen zijn in ons land om te leren eFoilen. Hieronder enkele scholen waar je je kunt aanmelden om het efoilen onder de knie te krijgen. De lessen zijn niet goedkoop, maar dat komt mede doordat het board vrij duur is en eFoilen nog vrij nieuw is. Tip: boek een les met z’n tweeën om de kosten te verminderen. 

  efoil kiteflowEfoil les bij Kiteflow in Haarlem

  Deze school geeft sinds 2009 kitesurflessen en sinds 2014 suplessen. eFoiling is nog relatief nieuw en sinds 2020 begon Kiteflow met het geven van efoil lessen. Je kunt ervoor kiezen om individueel een les te nemen, met z’n tweeen of in een klein groepje. Kiteflow geeft les in Haarlem, Amsterdam, Wijk aan Zee op een Fliteboard, omdat naar eigen zeggen dit merk boards met het beste design hebben en gebruiksvriendelijk zijn. En daarnaast zijn Fliteboards geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  Prijzen:

  Privéles eFoil les voor €190

  Duoles eFoil les voor €150 p.p. 

  Trioles eFoil les voor €75 p.p.

  Hier kun je boeken.

  eFoil Amsterdamefoil amsterdam

  Zoals de naam al doet vermoeden, zit deze school in Amsterdam; om precies te zijn op het IJburg. Een standaardles duurt 1,5 uur en de school is maar liefst 7 dagen per week van 10 tot 20 uur open voor efoil lessen. In principe geeft eFoil Amsterdam bij het IJburg les, maar andere locaties kunnen ook besproken worden. Denk aan Muiden, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel, Zaandam en Loosdrecht. Naast Efoilschool zijn ze ook dealer van Waydoo eFoil boards die je bij hun kunt bestellen voor € 5999,- incl. btw. 

  Prijzen:

  Privéles voor €150

  Duoles voor €120 p.p.

  Groepsles vf 4 personen:  €100 p.p.

  Mensen die het efoilen eens willen proberen, kunnen een halve les nemen tegen een  gereduceerde prijs (€80).

  Hier kun je boeken.

  efoil les flying fish

  eFoil les Flying Fish

  Zoals de naam al doet vermoeden, zit deze school in Amsterdam; om precies te Flying Fish bestaat uit verschillende scholen die efoil lessen aanbieden. Omdat het een verzameling is van verschillende scholen, kun je dus ook les krijgen op verschillende plekken. Flying Fish biedt lessen aan op de volgende locaties: Midlaren, Amsterdam, Loosdrecht, Alkmaar en Heeg.

  Prijzen:

  Privé eFoil les voor €150

  Duoles voor €90 p.p.

  Trioles voor €70 p.p.

  Hier kun je boeken:

  bezemer fitness

  Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn

  Deze sportschool heeft sinds kort een eigen vleugel voor efoilen waar je lessen kunt volgen. Wissel de dumbels eens een keer in voor de afstandsbediening in je hand van een efoil board!De eFoils gaan niet harder dan 20 km per uur en de boards kunnen een maximaal gewicht van 100 kilo aan. Efoilen op de Rijn of het Meer in Alphen.

  Prijzen:

  Privé eFoil les voor €125,- (45 minuten)

  Duoles eFoil les voor €100 p.p.

  Hier kun je boeken.

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES