zaterdag, november 26, 2022
More

  LAATSTE BERICHTEN

  Waarom jij je jeep in België zou moeten kopen

  De meeste mensen weten al dat de prijs van auto’s in België lager is dan in Nederland. Maar als je op het punt staat een nieuwe jeep te kopen, dan loont het absoluut om eens een kijkje bij de zuiderburen te gaan nemen. Een jeep in België kopen, kan je het verbijsterend bedrag van 50.000 euro in prijs schelen.

  Als meedoen aan de Camel Trophy op je bucketlist staat en Land Rover je favoriete auto is, plan dan zeker een ritje naar Belgie in. Voor de nieuwe Land Rover Defender 90 P300 betaal je iets meer dan 106.000 euro in Nederland. En in Belgie? Hou je vast: slechts 50.972 euro! We overdrijven dus zeker niet als we zeggen dat dit artikel je heel veel geld kan schelen. De Land Rover Defender 90 P300 is een stoere offroader en geheel vernieuwd, maar bezit nog steeds de originele lijnen van de oude Land Rover. Wel is de nieuwe auto voorzien van allerlei nieuwe technische snufjes, voornamelijk op gebied van veiligheid en rijhulpsystemen. Denk aan een standaard autonoom noodremsysteem (AEB), surroundview-monitor, aandachtswaarschuwing voor de bestuurder en een rijstrookassistent.

  Land Rover goedkoper in België

  Is de Toyota Land Cruiser je favoriete 4×4?

  Dan bevelen je zeker aan om even door te lezen. Toyota is geen onbekende als het om terreinwagens gaat. Zo bestaat de Land Cruiser al meer dan een halve eeuw. Het uiterlijk van deze jeeps leken in de afgelopen tijd niet veel te veranderen. De Toyota Land Cruiser 2.8 D-4D Executive heeft wel een tal van veranderingen ondergaan. Dit type heeft afscheid genomen van grote zescilinders en bezit onder andere een volwaardige veiligheidsuitrusting. En er passen zeven personen in deze auto. Gezien het aantal passagiers die in deze jeep passen, lijkt deze bijna iets weg lijkt te hebben van een gezinsauto. Je kan er dus veel in kwijt, in deze Toyota Land Cruiser 2.8 D-4D en in Nederland ben je voor zo’n volbloed terreinwagen 104.000 euro kwijt. 

  Toyota goedkoper in België

  Mercedes G 500, de ultieme berggeit

  De Mercedes G 500 kost 208.502 euro in ons land, maar dan heb je wel wat. Deze ultieme  422 pk Duitse terreinwagen is een kei in het nauwkeurig en bedachtzaam navigeren over obstakels dankzij de G-Mode offroad-stand. Zogauw je deze jeep in dit standje zet, worden de ­demping en besturing feilloos aangepast. Je klautert met deze Mercedes als een berggeit over rotsen en langs diepe ravijnen. Geen autootje dus om alleen maar boodschappen mee te gaan doen. Heb je iets groots te vervoeren of een paardentrailer? Dan zit je met deze G 500 ook goed dankzij de capaciteit van een aanhangwagengewicht van 750 tot 3.500 kilo. Met Mercedes kom je er wel. In Belgie hoef je maar slechts 122.331 euro neer te tellen om deze Een prijsvoordeel waar je U tegen zegt. 

  Mercedes goedkoper in België

  Hoewel de markt in België kleiner is dan in Nederland, is het prijsverschil weer enorm.  Geen gek idee dus om even over de grens te gaan kijken. Houd er wel rekening mee dat een aankoop in het buitenland ook extra kosten met zich meebrengt.  Denk aan belasting,  invoerrechten en de transport van de auto. Maar nog altijd is het de moeite waard om een jeep in België te kopen.

   

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img

  MIS DIT NIET

  Stay in touch

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANBIEDINGEN EN SPECIALE ACTIES